Lead Generation no nā Loio: Manaʻo Manaʻo

Engage in sale leads forums for valuable lead-generation strategies
Post Reply
soniya55531

Lead Generation no nā Loio: Manaʻo Manaʻo

Post by soniya55531 »

Pono kēlā me kēia ʻoihana i ke alakaʻi e ola ai. Ma ke ʻano he loio, ʻo ka hanauna alakaʻi ke kumu o kou kūleʻa. Ua hala ka makahiki dinosaur, a pēlā pū ka 'marketing kuʻuna'! ʻO ka manawa kēia e hoʻoponopono hou i kāu hoʻolālā kālepa me ke kōkua o ka hanauna alakaʻi no nā loio.

No ka hanohano o kāu ʻoihana, pono ia e kiʻi i nā alakaʻi maikaʻi e loaʻa ai ka hana billable e holomua. Eia nō naʻe, ʻaʻole maʻalahi ka hana ʻana i nā alakaʻi loio, ʻoiai ʻoiai ua piha ka mākeke i ka hoʻokūkū.

Hiki ke paʻakikī, ʻoiai inā ʻaʻole ʻoe i ʻike pehea ʻIkepili Helu telegram Active e hoʻoponopono ai i nā hoʻolālā kūʻai kānāwai. ʻOiaʻiʻo, hiki iā ʻoe ke lawe i ke kaumaha iā ʻoe iho ma ka hōʻiliʻili ʻana i kahi ʻike i nā ala maikaʻi loa o ka alakaʻi alakaʻi loio. ʻO kahi ʻē aʻe, hiki iā ʻoe ke hoʻolimalima i nā hui alakaʻi no nā loio e hana i ka hana no ʻoe.

Inā ʻoe e koho i kahi ʻoihana kūʻai kikohoʻe a i ʻole ʻoe iho e hana i ka hana, manaʻo mākou ʻaʻole ʻeha iki kahi ʻike ʻoihana. E heluhelu e aʻo e pili ana i nā ʻōlelo aʻoaʻo maikaʻi loa 9 no ka loaʻa ʻana o nā alakaʻi kūpono no nā Loio. Eia naʻe, ma mua o kēlā, e nānā kākou i ke koʻikoʻi o ka hanauna alakaʻi no nā loio.

He aha ka Lead Generation no nā Loio?
He aha ka Lead Generation no nā Loio?
ʻO ka hanauna alakaʻi loio e hōʻike ana i ke kaʻina kūʻai maikaʻi loa o ka loaʻa ʻana o ka hoihoi o nā mea kūʻai aku. He manaʻo paʻakikī paha ia, akā he mea koʻikoʻi no nā ʻoihana loio e hana i kahi pipeline o nā alakaʻi e hoʻolōʻihi i kā lākou mau hola pili.

ʻO ke olakino kālā a me ka ulu ʻana o kāu ʻoihana pili i ka maikaʻi o nā alakaʻi. Eia nō naʻe, me ka hoʻolālā kūpono a me nā alakaʻi, hiki iā ʻoe ke hana i nā alakaʻi i hiki ke hoʻopaʻa i ke kahe kālā no kāu ʻoihana.

ʻO nā kaʻina hana e like me ka PPC, ke kūʻai aku ʻana i ka media media, cross-promotion, referral, a me ka leka uila ʻana i nā hoʻolālā kiʻekiʻe i hoʻohana ʻia e nā loio no ka loaʻa ʻana o nā alakaʻi. Akā ma mua o ko mākou hele ʻana i kēlā ʻāpana, e nānā i nā pae o ka hana ʻana i nā alakaʻi no nā loio.

10 kumu no ke aha he mea nui ka hoʻokumu alakaʻi no nā loio?
10 Nā kumu he mea nui ka alakaʻi alakaʻi no nā loio
He mea koʻikoʻi ka hanauna alakaʻi no nā loio no nā kumu he nui. Eia nā kumu koʻikoʻi 10 no ke kumu nui o ka alakaʻi alakaʻi no nā loio:

Loaʻa i nā mea kūʻai hou
Kōkua ia i nā loio e huki i nā mea kūʻai aku hou, he mea nui ia no ka ulu a me ka hoʻomau o kā lākou hana. ʻO ka hanauna alakaʻi no nā loio e hiki iā lākou ke hoʻonui i kā lākou kumu kūʻai aku a hoʻonui i kā lākou loaʻa kālā.

Image

Ulu ʻoihana
ʻO ka hana ʻana i nā alakaʻi e hiki ai i nā ʻoihana loio ke hoʻonui i kā lākou ʻoihana a hiki i nā mākeke hou. Ma ka loaʻa mau ʻana o nā alakaʻi hou, hiki i nā loio ke hoʻonui i kā lākou hana, hoʻolimalima i nā limahana hou aʻe, a hoʻonui i ko lākou noho ʻana i ka ʻoihana loio.

Pōmaikaʻi hoʻokūkū
I loko o kahi kūlana kānāwai hoʻokūkū koʻikoʻi, hāʻawi ka hanauna alakaʻi i nā loio i kahi hoʻokūkū. Hāʻawi ia iā lākou e noho ma mua o kā lākou mau mea hoʻokūkū ma o ka hoʻopili ʻana i nā mea kūʻai aku a hoʻololi iā lākou i nā mea kūʻai aku.

Hoʻolālā Kūʻai
Hāʻawi ka alakaʻi alakaʻi i nā loio e kuhikuhi i kā lākou mau hana kūʻai aku i nā demographic kikoʻī a i ʻole nā ​​​​mea loea kānāwai. Ma ka nānā ʻana i kā lākou mau kumuwaiwai i ka lehulehu kūpono, hiki i nā loio ke hoʻonui i kā lākou mau hana kūʻai aku ma o ka hoʻonui ʻana i kahi helu kiʻekiʻe o nā alakaʻi kūpono.

Hale Pili
ʻO ka hana ʻana i nā alakaʻi e pili ana i ke kūkulu ʻana i nā pilina me nā mea kūʻai aku. Ma ka mālama ʻana i kēia mau alakaʻi ma o ka kamaʻilio kūpono a me ka hāʻawi ʻana i ka ʻike waiwai, hiki i nā loio ke hoʻokumu i ka hilinaʻi a me ka hilinaʻi, e ʻoi aku ka maikaʻi o nā alakaʻi e koho i kā lākou lawelawe ma mua o nā mea hoʻokūkū.
Post Reply