Ndërsa SEO ka të bëjë me rritjen e trafikut përmes mjeteve organike dhe me kosto të ulët, SEM përdor reklamat pay-per-click (PPC) përveç praktikave të SEO. Nëpërmjet marketingut të integruar, SEO dhe SEM mund të rrisin dukshmërinë e biznesit tuaj në internet. Roli i përmbajtjes në strategjinë SEM është i rëndësishëm. Një nga mënyrat më të provuara dhe të vërteta për të përsosur një strategji SEM është përmes përmbajtjes suaj.
Shikoni këshillat e mëposhtme për të mësuar se si të përdorni të dhënat e numrit aktiv të telegramit për të përmirësuar strategjinë SEM të biznesit tuaj.
Vendosni faqet përkatëse të uljes në reklamat tuaja
Ju mund të supozoni se përdorimi i reklamave PPC do të jetë i mjaftueshëm për të tërhequr më shumë klientë të mundshëm. Në realitet, cilësia e këtyre reklamave ka rëndësi. Për të maksimizuar konvertimet, duhet të siguroheni që kur të klikohet reklama juaj, përdoruesi të çohet në një faqe përkatëse të uljes. Pasi të jenë atje, atyre duhet t'u shërbehet një përmbajtje bindëse që lidhet me kopjen e reklamës dhe përfshin një mënyrë të thjeshtë që ata të ecin përpara në procesin tuaj të blerjes.
Përdorni zërin e markës suaj
Zëri i markës suaj është një mënyrë e shkëlqyer për t'u dalluar nga konkurrenca. Studioni se si konkurrentët tuaj portretizojnë markat e tyre në kërkimin e tyre me pagesë dhe përmbajtjen e SEO për të përcaktuar se si marka juaj mund të ofrojë diçka unike. Shfrytëzojeni të njëjtin zë në reklamat tuaja dhe në përmbajtjen organike për ta bërë markën tuaj të dallueshme në përpjekjet tuaja për gjenerimin e drejtimit. Kur bëhet siç duhet, kjo mund të ndihmojë në rritjen e rikujtimit dhe afinitetit të markës, gjë që mund të çojë në përmirësimin e niveleve të klikimeve dhe rezultateve.
Zbuloni mundësitë me kërkimin e fjalëve kyçe
Hulumtimi i fjalëve kyçe luan një rol të madh në zhvillimin e përmbajtjes bindëse për strategjinë tuaj SEM . Është çelësi për të zbuluar mundësitë për përmbajtjen organike dhe atë të paguar. Ekspertët rekomandojnë të filloni me fjalë kyçe përkatëse por më pak konkurruese dhe të bëni oferta për fjalë kyçe më konkurruese ndërsa rritni biznesin tuaj.
Planifikoni përmbajtjen tuaj
Ju do të duhet të planifikoni përmbajtjen tuaj qëllimisht për të lidhur SEO-në tuaj dhe përpjekjet e kërkimit të paguar.
Mënyra më e thjeshtë për të planifikuar përmbajtjen që do të publikoni është të krijoni një kalendar përmbajtjeje . Bërja e kësaj do t'ju lejojë të zgjidhni më lehtë se cilat tema janë të përshtatshme për fushatat e lidhura PPC dhe SEO, veçanërisht nëse ekipe të ndryshme zotërojnë ato përpjekje. Një kalendar ju ndihmon gjithashtu të përfitoni nga ngjarjet dhe festat sezonale, ku mund të dëshironi të promovoni oferta speciale për të tërhequr më shumë klientë.
Këshilla për të maksimizuar strategjinë tuaj SEM me përmbajtje të shkruar
-